De naam ‘t Woutersbergje heeft een mooie ouderwetse oorsprong aan de Schoterlandseweg in Oudeschoot werd ooit door de apothekersfamilie Bienema een ‘buiten’ gebouwd, Veenwijk. Achter het gebouw werd, puur voor het uitzicht, een heuvel opgetrokken. In eerste instantie had die bult nog geen naam, maar toen het gebouw in handen kwam van de Jan Julia Wouters-stichting veranderde dat: het gebouw zelf werd afgebroken en vervangen door het huidige Veenwijk en de heuvel kreeg eindelijk een naam: ‘t Woutersbergje. Onze camping bevindt zich aan de rand van de bossen van Oranjewoud. Aan de achterzijde van het terrein liggen wandel- en fietspaden voor tochten door een prachtig gebied.

Wonen op de camping? 

‘t Woutersbergje is naast mini-camping ook een heerlijke plaats om te wonen. Door de bijzondere locatie en de prachtige omgeving voel je je hier snel thuis, met een gevoel van vrijheid en vrije tijd. In de gebouwen op de camping zijn verschillende appartementen gemaakt, waarin je volledig zelfvoorzienend kunt zijn. Er is natuurlijk begeleiding beschikbaar.

Voor jouw persoonlijke begeleiding maak je afspraken over wat je wilt en wanneer het past. Zoals op alle locaties van SDBO stellen we samen een ontwikkelplan op, waarin we kijken naar talenten en groeimogelijkheden. We nemen je als het ware aan de hand mee naar de doelen die jij jezelf stelt.

Ook op de mini-camping is op veel te beleven en te onderhouden. We zorgen natuurlijk zelf voor ons terrein Daarnaast houden we kippen en hebben we een moestuin. De groenten en fruit die van de tuin afkomen, verwerken we in onze warme avondmaaltijd.

Meer weten over ‘t Woutersbergje? Ga dan naar de website.