Woonzorg

Woonzorg

Samen zelfstandig wonen in een zorgzame omgeving

WE HEBBEN Verschillende VORMen VAN WOonzorg

welke past bij jou

Het vinden van een geschikte woonplek kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en behoeften. Waar het voor de één ideaal is om ondersteuning thuis te krijgen, kan het voor de ander juist een oplossing zijn om begeleid te wonen, met (meer of minder) begeleiding. Zo zelfstandig mogelijk wonen is voor velen een wens, het liefst in kleinere woonvormen.

Binnen SDBO maken we alle afspraken samen.

Wonen in Litswente

In Rottevalle is Litswente gerealiseerd. Binnen deze prachtige woonvorm is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Je weet dat er altijd hulp aanwezig is als je het nodig hebt.

 

 

Meer over wonen in Litswente …

Wonen in Centrum de Ham

In het voormalig hotel ”De Ham” in Drogeham zijn appartementen gerealiseerd waarin de mogelijkheid is om begeleid zelfstandig te wonen. Een eigen voordeur, een eigen appartement met ondersteuning voor (alleen) daar waar nodig.

 

Meer over Centrum De Ham …

Wonen in 't Woutersbergje

In de appartementen van onze mini-camping, locatie Oudeschoot, is het goed wonen. Een heerlijk vrij “camping” -gevoel, waarbij er begeleiding is volgens de afspraken die jij met de begeleiding daarover maakt. Naast kleinschalig wonen is logeren (kort verblijf)  hier ook mogelijk.

Meer over ’t Woutersbergje …