VACATURE BEGELEIDER

Binnen SDBO hebben wij een vacature voor de functie van

(Ambulant) Begeleider - Locatie ’t Woutersbergje te Oudeschoot

 24 – 28 uur per week 

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en behoeften. Waar het voor de een ideaal is om ambulante zorg te krijgen, kan het voor de ander juist een oplossing zijn om begeleid te wonen, met meer of minder begeleiding. Zo zelfstandig mogelijk wonen is voor velen een wens, het liefst in kleinere woonvormen; ’t Woutersbergje in Oudeschoot is zo’n kleine woonvorm.

Als begeleider word je uitgedaagd om je eigen talenten te verkennen en daarmee aan te sluiten bij de diverse vormen van zorg die worden aangeboden door SDBO en kunnen worden aangepast aan de wensen van de zorgvragers: begeleiding op maat. Dat geeft de zorgvrager de kans om zich als ieder ander te kunnen ontwikkelen. 

Wil jij deel uitmaken van SDBO? We zoeken een begeleider met: 

  • Minimaal MBO MZ-4 niveau, uitstroom specifieke doelgroepen;
  • Bij voorkeur ca. 3 jaar werkervaring;

Binnen de verschillende teams is het belangrijk om oplossingsgericht te werken. Creatief, open en goed op elkaar inspelen is een must als het gaat om werken met onze doelgroep.

Wat bieden wij:

  • Een fijne werkplek binnen een klein team
  • Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg 

FWG 40

Hou jij van de niet alledaagse zorgbanen? Wil jij zorgen voor meer kwaliteit in de zorg en denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Solliciteer dan snel en stuur je motivatiebrief met CV vóór 1  september 2022 aan personeelszaken@sdbo.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Interne kandidaten gaan, bij gelijke geschiktheid, voor externe kandidaten.