VACATURE BEGELEIDER

Binnen onze dagbestedingslocatie Houtskuorre hebben wij per 1 september 2022 een vacature

Begeleider, zowel voor dagbesteding Houtskuorre in combinatie met ambulante inzet

Gemiddeld 32 uur per week

Binnen onze dagbestedingslocatie Houtskuorre hebben wij per 1 september 2022 een vacature voor de functie van 

Zo zelfstandig mogelijk werken is voor velen een wens; het liefst in kleine groepen binnen de  dagbesteding. Binnen SDBO kan dit. Binnen SDBO begeleiden we zorgvragers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij we doelen stellen zodat we samen met onze zorgvragers stappen kunnen maken.

Als begeleider word je uitgedaagd om je eigen talenten te verkennen en daarmee aan te sluiten bij de diverse vormen van ondersteuning. Deze ondersteuning wordt aangepast aan de wensen van de zorgvrager: begeleiding op maat. Dat geeft de zorgvrager de kans om zich als ieder ander te kunnen ontwikkelen. 

Wil jij deel uitmaken van SDBO? We zoeken een begeleider met de volgende kenmerken:

  • Minimaal MBO-4 niveau, bij voorkeur uitstroom specifieke doelgroepen;
  • Bij voorkeur ca. 3 jaar werkervaring;
  • Affiniteit met houtbewerking

Je staat natuurlijk niet alleen. Het team van Houtskuorre bestaat uit 6 medewerkers waarbij het is belangrijk om oplossingsgericht te werken. Creatief, open en goed op elkaar inspelen is een must als het gaat om werken met onze doelgroep.

Wat bieden wij:

  • Een fijne werkplek binnen een team van 6 collegae
  • Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40. 

Hou jij van de niet alledaagse zorgbanen? Wil jij zorgen voor meer kwaliteit in de zorg en denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Solliciteer dan snel en stuur je motivatiebrief met CV vóór 8 juli 2022 aan personeelszaken@sdbo.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Interne kandidaten gaan, bij gelijke geschiktheid, voor externe kandidaten.