Vacature (ambulant) begeleider (0-uren)

Binnen SDBO zoeken wij per direct (zomerperiode) een flexibel oproepbaar  (ambulant) begeleider (0-uren) voor onze woonlocatie ’t Woutersbergje te Oudeschoot

Zo zelfstandig mogelijk wonen is voor velen een wens, het liefst in kleinere woonvormen. Binnen SDBO kan dit. Binnen SDBO begeleiden we zorgvragers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij we doelen stellen zodat we samen met onze zorgvragers stappen kunnen maken.

Als begeleider word je uitgedaagd om je eigen talenten te verkennen en daarmee aan te sluiten bij de diverse vormen van zorg die worden aangeboden door SDBO en kunnen worden aangepast aan de wensen van de zorgvragers: begeleiding op maat. Dat geeft de zorgvrager de kans om zich als ieder ander te kunnen ontwikkelen.

Wil jij deel uitmaken van SDBO? We zoeken een begeleider met:

  • Minimaal MBO Maatschappelijke Zorg, niveau 4;
  • Bij voorkeur ca. 3 jaar werkervaring;

 

Je staat natuurlijk niet alleen. Binnen de verschillende teams is het belangrijk om oplossingsgericht te werken. Creatief, open en goed op elkaar inspelen is een must als het gaat om werken met onze doelgroep.

Wat bieden wij:

  • Een fijne werkplek binnen een klein team
  • Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40.

 

Hou jij van de niet alledaagse zorgbanen? Wil jij zorgen voor meer kwaliteit in de zorg en denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Solliciteer dan snel en stuur je motivatiebrief met CV vóór 22-7-2024 naar personeelszaken@sdbo.nl