Ziezo

Werken in de paardenstal van Ziezo.

Ziezo – paardenstal bied een overzichtelijke werkplek aan met de kans veel te leren over en hoe om te gaan met paarden en het buitenleven.

Ziezo-paardenstal, is zeer rustig gelegen en wij onderscheiden ons door 1:1 begeleiding vanuit een kleinschalige opzet. Is het voor jou niet prettig om in een grotere groep met mensen te werken? Dan is Ziezo-paardenstal een fijne, gestructureerde en veilige plek om rust te ervaren en daarnaast  te ontdekken wat de paarden jou allemaal kunnen leren.

Als je met paarden werkt , leer je ook over jezelf. Misschien wel zonder dat je het door hebt en zonder druk.

Werken met paarden verminderd je stresslevel en vergroot je zelfvertrouwen, het geeft een goed gevoel een dier van 600 kilo te laten doen wat jij wilt. Doordat het paard afhankelijk is van jou verzorging, draagt dit bij aan je verantwoordelijkheidsgevoel en discipline. Een paard stelt jou geen vragen, en oordeelt niet: je mag zijn wie je bent. Praat je liever niet zoveel, dan is dat dus ook geen probleem.

Samen met een professionele ondersteuner (die ook gek op paarden is), kunnen we kijken waar jou behoeftes en wensen liggen, en gaan we aan de slag!