De cliëntenraad is een groep vrijwilligers

CLIËNTENRAAD SDBO

CLIËNTENRAAD SDBO

De cliëntenraad is een groep vrijwilligers die zich inzet voor de belangen van SDBO. De cliëntenraad heeft medezeggenschap over het inhoudelijke beleid van SDBO. Zij houdt de uitvoering ervan nauwlettend in de gaten.

Waarvoor kun je bij de cliëntenraad terecht?

De cliëntenraad is er voor de algemene belangen van de zorgvrager als groep. De cliëntenraad houdt zich bezig met de kwaliteit van de geleverde zorg. Zorgvragers kunnen hun adviezen/ervaringen/verbeteringen neerleggen bij de cliëntenraad.
De cliëntenraad zal dit vervolgens opnemen met het dagelijks bestuur.

Wanneer er vragen, opmerkingen, suggesties en/of ideeën zijn, laat het de cliëntenraad weten. Individuele geschillen neemt de cliëntenraad niet in behandeling, hiervoor kun je terecht bij het dagelijks bestuur van SDBO.

Voorzitter van de cliëntenraad is rechtstreeks te bereiken via:  clientenraad@sdbo.nl

Geef jij onze zorgvragers een stem?

Deelnemen aan onze, niet eenvoudige, samenleving is voor sommigen van ons niet vanzelfsprekend. 

Stichting De Bijzondere Onderneming (SDBO) creëert voor haar zorgvragers, met een bijzondere zorgvraag, een aangepaste, professionele woon-, werk en leeromgeving. 

Binnen SDBO, is er een cliëntenraad. Deze wordt uitgebreid naar 5 leden en daarom zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Ben je initiatiefrijk, empathisch, opbouwend kritisch (en) samenwerkingsgericht en vind je het belangrijk de zorgvragers van SDBO een eigen stem te geven, dan willen wij je graag leren kennen.

Wil je meer informatie van 1 van ons dan kun je ook vrijblijvend mailen naar cliëntenraad clientenraad@sdbo.nl

We verwelkomen je graag.