SDBO

Op zorgvlak biedt De SDBO een Begeleid Wonen en Werken traject, Ambulante begeleiding en dagbesteding aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij gaan uit van mogelijkheden!

Door o.a. autisme, PDD-NOS, ADHD, ADD, licht verstandelijke en/of een psychische beperking of niet aangeboren hersenletsel is de weg naar zelfstandigheid niet altijd vanzelfsprekend. Onze deelnemers werken samen met professioneel opgeleide begeleiders aan hun ontwikkeling richting zelfstandigheid.

Vacatures

Binnen SDBO zoeken we naar de motivatie en leergierigheid van onze zorgvrager. Dat betekent dat omgang met iedere zorgvrager anders is: wat voor de één een makkie is, is voor de andere een grote overwinning.

Binnen SDBO hebben wij een tijdelijke vacature, voor de duur van 1 jaar, voor een

Begeleider wonen

24 – 32 uur per week.

Zo zelfstandig mogelijk wonen is voor velen een wens, het liefst in kleinere woonvormen. Binnen SDBO kan dit. Binnen SDBO begeleiden we zorgvragers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij we doelen stellen zodat we samen met onze zorgvragers stappen kunnen maken.

Als begeleider stel je samen met jouw zorgvrager een ondersteuningsplan op. Jij bent daarna verantwoordelijk voor het uitwerken, controleren en behalen van de gestelde ondersteuningsdoelen. Belangrijk in het plan is dat je rekening houdt met de specifieke problematiek van je zorgvrager, en dat de omschreven doelen haalbaar en specifiek zijn. Je observeert, rapporteert en bewaakt de voortgang.

Je staat natuurlijk niet alleen. Binnen de verschillende teams is het belangrijk om oplossingsgericht te werken. Creatief, open en goed op elkaar inspelen is een must als het gaat om werken met onze doelgroep.

Wil jij deel uitmaken van SDBO? Solliciteer dan snel! We zoeken naar de volgende eigenschappen:

  • MBO-4 niveau, bij voorkeur uitstroom specifieke doelgroepen;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring, want zónder red je het niet in deze functie;
  • Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een heer, maar dames worden zeker uitgenodigd om te reageren.

Hou jij van de niet alledaagse zorgbanen? Wil jij zorgen voor meer kwaliteit in de zorg en denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Solliciteer dan snel en stuur je motivatie met CV vóór 9 maart 2018 aan personeelszaken@sdbo.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Interne kandidaten gaan, bij gelijke geschiktheid, voor externe kandidaten.

Sluit Menu
Modal is a Popup WordPress Plugin allows you to design amazing popup with the page builder, and launch popup on any page you want. You can use it for the newsletter, promotion advertisement, notification and so on, even you want to show the post, product in the popup, no problem.